ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα μεγάλα ερωτηματικά για τη στάση της αστυνομίας και το παράδοξο: οι αμυνόμενοι σε απρόκλητη επίθεση να λογοδοτούν

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι μετά τα όσα έγιναν την προηγούμενη Κυριακή κοντά στο γήπεδο του Άρη στην περιοχή της Βούλγαρη φέρνουν στο προσκήνιο σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την γενικότερη στάση της Αστυνομίας και τις… παραλείψεις σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Μέσα από το βίντεο που δημοσιεύτηκε νωρίτερα και βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών, προκύπτει δια… γυμνού οφθαλμού, ότι υπήρχε μια σχεδιασμένη απρόκλητη επίθεση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Βασικό το πρώτο ερώτημα: Πού ήταν η αστυνομία και πως επέτρεψε να συμβεί αυτό από τη στιγμή που γνώριζαν τη μηχανοκίνητη πορεία και την κατεύθυνση που είχε αυτή;

Πώς κάποιοι κατάφεραν να διασχίσουν την απόσταση από τη Μίκρα, ως τη συμβολή των οδών Βούλγαρη και Καραμανλή, με μηχανές και αυτοκίνητα με καλυμμένες τις πινακίδες, χωρίς κανείς να τους σταματήσει;

Ας μας πουν ανοιχτά: θέλουν κι άλλους Άλκηδες; Θέλουν κι άλλους Τόσκο; Θα υπάρχει εσαεί… ασυλία;

Οι οπαδοί του Άρη το μόνο που έκαναν ήταν να αμυνθούν. Από το συγκεκριμένο γεγονός το μόνο που έμεινε είναι η κατηγορία για κακούργημα εναντίον εννιά φίλων του Άρη, επειδή συνελήφθησαν 300 και 400 μέτρα μακριά και ενώ κανένας δεν τους έχει δει να εμπλέκονται στο επεισόδιο!

Εννιά άνθρωποι, που αρχικά ήταν τυπικές προσαγωγές και το βράδυ μετετράπησαν σε συλλήψεις, με μοναδικό στοιχείο ενοχής ότι φορούσαν μπλούζες του Άρη τη μέρα που υπήρχαν δύο ματς της ομάδας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με διαφορά λίγων ωρών.

Όπως έχει προκύψει όλοι τους έχουν όλοι καθαρά ποινικά μητρώα και κανένας αστυνομικός ή μάρτυρας δεν τους τοποθετεί στο χώρο των επεισοδίων, να συμμετέχουν σε αυτό ή να χτυπούν κάποιον.

Τι συνέβη οπότε; Τι έγινε στο διάστημα αυτό;

 

To Top