Τα ξαναλένε με ΕΠΟ τη Δευτέρα!

Νέα συνάντηση με τους ανθρώπους της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα έχουν οι διοικούντες της ΠΑΕ Άρης την προσεχή Δευτέρα, γιατί κατέστη αδύνατη η συνέχιση των συζητήσεων σήμερα λόγων των πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών που έχει “παραλύσει” την Αθήνα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του novasports.gr” “οι πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες (νεροποντή) που επικρατούν στην Αθήνα, σε συνδυασμό με το ΔΣ της ΕΠΟ το οποίο κράτησε περισσότερη ώρα από την προγραμματισμένη, οδηγούν τους ανθρώπους του Αρη σε νέο ραντεβού με την ΕΠΟ, τη προσεχή Δευτέρα, στις 2:30 το μεσημέρι.

Οι κ.κ Ψηφίδης, Γρόλλιος, πρόλαβαν να πουν κάποια πολύ γενικά πράγματα με τους υπεύθυνους της Ομοσπονδίας, πριν αυτοί μπουν στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου και περιμένουν νέα ειδοποίηση για τη συνέχιση των συνομιλιών.

Όλα δείχνουν, πάντως, πως οι συζητήσεις αναβάλλονται για τη Δευτέρα. Προηγουμένως η ΕΠΟ, επισφράγισε τη συμφωνία των 45 δόσεων προς πρώην ποδοσφαιριστές με ληξιπρόθεσμες οφειλές, υπογραμμίζοντας τη διαφωνία του Αρη, με ότι αυτό συνεπάγεται”.

 

To Top