ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα ξεχωριστά “ευχαριστώ” της οικογένειας Τσαγκαλίδη…

Η οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή του Άρη, Παναγιώτη Τσαγκαλίδη, θέλησε να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς όλους όσους στήριξαν τον 18χρονο αμυντικό, κατά τη διάρκεια της επέμβασή τους (ρήξη χιαστού).

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά η επιστολή της οικογένειας που στάλθηκε στο PRESSARIS.

“Aισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια για τον γιατρό της ομάδας, κ. Ράλλη Ιωάννη για την αμέριστη φροντίδα και την επιστημονική επάρκεια που πρόσφερε στο παιδί μας, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Βιοκλινικής για τις υπηρεσίες του.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Χαριστέα, που ήταν δίπλα στο παιδί μας αυτή τη δύσκολη στιγμή, τον γιατρό του Άρη κ. Κυριακίδη Χάρη, την ομάδα και το προπονητικό τιμ για την ψυχολογική υποστήριξη.

Τον Σάκη Τζήκα για την συμπαράστασή του και τέλος ευχαριστούμε βαθύτατα τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, κ. Καρυπίδη, για το ήθος και το ανθρώπινο ενδιαφέρον του σε αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα που έδειξε απέναντι στον γιο μας και εμάς.

Μετά τιμής,

Οικογένεια Τσαγκαλίδη”.

Ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης υποβλήθηκε σε επέμβαση ρήξης χιαστού (στο αριστερό του πόδι) στα μέσα του Νοεμβρίου, έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του και πλέον αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε έξι μήνες, περίπου.

 

To Top