Τα πέντε «θέλω» του Άρη


Με ιδιαίτερη θέρμη και ενδιαφέρον υποδέχθηκαν τη συνέντευξη του προέδρου του ΑΣ Άρης Νίκου Παπαδόπουλου οι αναγνώστες του PRESSARIS.gr. Αυτό διαπιστώσαμε από τα δικά σας σχόλια και μηνύματα… 

Τόσο οι τοποθετήσεις του για τον ρόλο και τη δράση του ερασιτέχνη, όσο και οι σχέσεις ανάμεσα στον ενιαίο Άρη, παράλληλα με τις θέσεις του για ΠΑΕ, ΚΑΕ και Λέσχη συζητήθηκαν και έδωσαν τροφή για σχόλια και προβληματισμούς.

Σημαντικό σημείο αναφοράς τα πέντε «θέλω» του Άρη, τοποθέτηση που δίνει το στίγμα του συλλόγου, συνολικά. Την ίδια ώρα, έγινε αντιληπτό ότι το θέμα του γηπέδου του ενιαίου Άρη έχει παγώσει και βρίσκεται σε πλήρη στασιμότητα.

Ποια είναι, όμως, αυτά τα πέντε «θέλω»; Έχουμε και λέμε, όπως τοποθετήθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος:

 
1. «Το νέο γήπεδο. Το θέλουμε όλοι, είναι κάτι που θα δώσει νέα πνοή για τα επόμενα χρόνια στον Άρη».

 
2. «Η καλλιέργεια του αθλητισμού σε ένα πολύ μεγάλο κοινωνικό κομμάτι, που είναι η νεολαία και η προσφορά του Άρη στην κοινωνία και τον αθλητισμό. Όταν υπάρχουν περισσότεροι από 2.500 αθλητές το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούν με άλλους είδους “επικίνδυνες” ασχολίες σε μια δύσκολη ηλικία, όπως η παιδική και η εφηβική».

 
3. «Η ενδυνάμωση του ενιαίου Άρη και την συσπείρωση που πρέπει να έχει ο αρειανός λαός, στηρίζοντας τον σύλλογο και όλα τα τμήματά του».

 
4. «Ένας τίτλος στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Όχι ότι αυτό είναι αυτοσκοπός, γιατί η ομάδα έχει αποδείξει σε τόσα χρόνια πορείας χωρίς τίτλο ότι είναι μεγάλη, γιατί έχει έναν τεράστιο κόσμο που την στηρίζει».

 
5. «Η οικονομική κατάσταση, που θα πρέπει να εξομαλυνθεί και έτσι θα έχουμε και εμείς πιο εύκολο έργο».

To Top