Η αλήθεια στο θέμα Μπάγκαριτς

Ο Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα μπορεί να υπογράψει στον Άρη.
Πως έχει η κατάσταση; Ο Κροάτης σέντερ έχει δεχτεί τηλέφωνο-α από τον προπονητή του Άρη για το ενδεχόμενο να φορέσει την κίτρινη φανέλα. Είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι απίθανο να συμβεί αυτό. Ο Μπάγκαριτς έχει άλλες προτάσεις, καλύτερες οικονομικά από αυτή που μπορεί να του κάνει ο Άρης τη δεδομένη περίοδο. Στην αρχή του καλοκαιριού είχε απορρίψει πρόταση για διετές συμβόλαιο από την Μπάγερν Μονάχου κόντρα στα 400.000 ευρώ!
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης ο “Ντάλι” έχει αυτή τη στιγμή δύο σοβαρές προτάσεις στα χέρια του. Η μία είναι από ομάδα Ευρωλίγκας από την Ισπανία και κατά πάσα πιθανότητα από τη Μάλαγα και η άλλη είναι ομάδα που αγωνίζεται στο Γιούροκαπ. Ο ενδοιασμός του Μπάγκαριτς έγκειται στο ότι η σύζυγός του θέλει να μείνει στην Αθήνα. Μάλιστα, ο Πανιώνιος φέρεται να του έχει κάνει πρόταση 120.000 ευρώ, όμως προς το παρόν ο Κροάτης την απορρίπτει, γιατί οι άλλες δύο που έχει είναι πάνω από 150.000 ευρώ. Είναι ποσά στα οποία ο Άρης δεν μπορεί να “παίξει” την φετινή περίοδο. Ο Μπάγκαριτς ολοκλήρωσε τις προπονήσεις με τη Μπαρτσελόνα, όπου ήταν “βοηθητικός” παίκτης λόγω απουσιών ορισμένων παικτών των “μπλαουγκράνα” στο Ευρωμπάσκετ και επέστρεψε στο Ζάγκρεμπ.
Την περσινή χρονιά με το Μαρούσι είχε 12,2 πόντους, 8,2 ριμπάουντ, 1,9 κοψίματα και 1,6 ασίστ κατά μέσο όρο σε κάτι περισσότερο από 25 λεπτά.

To Top