Τα πλάνα για την Α2 και η ανάγκη για σέντερ!

Τα πλάνα τους για το πώς θα μπορέσει να λειτουργήσει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών κάνουν στον Άρη, με τον Τάσο Τζιότζιο να έχει αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση του τμήματος.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Τζιότζιος θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της γυναικείας ομάδας των «κίτρινων», αν και ετοιμάζεται για τον τρίτο του χρόνου στο σύλλογο. Ωστόσο, ο χώρος του είναι ιδιαίτερα… οικείας, αφού κατά το παρελθόν έχει καθίσει στους πάγκος άλλων γυναικείων ομάδων, όπως είναι η Siemens, η Πυλαία, ο Ήφαιστος κ.ά..

Όσον αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις, που θα γίνουν, δεδομένου ότι έχουν απομείνει μόλις δύο (!) παίκτριες από το περσινό ρόστερ (Σταμπουλίδου και Πολύχρου), στην ουσία οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν για την απόκτηση μίας έμπειρης ψηλής. Όμως, και εδώ τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αν λάβει κανείς υπόψη του το γεγονός ότι η θέση της σέντερ είναι αυτή με τη μεγαλύτερη… έλλειψη στην Ελλάδα, ενώ ήδη έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος.

Αυτό σημαίνει ότι οι «κίτρινες» εξετάζουν ό,τι πιθανές περιπτώσεις υπάρχουν είτε από την επαρχία είτε από τη Θεσσαλονίκη, ενώ κατά βάση το τμήμα θα είναι η ομάδα των νεανίδων με κάποια κορίτσια από τις κορασίδες.

To Top