Τα προβλήματα τον κάνουν πιο… δυνατό στην “απόβαση” της Κρήτης!

Ο Άρης γνωρίζει ότι έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα σήμερα απέναντι στον ΟΦΗ (7.30μ.μ.-PRESSARIS-LIVE) στο “Θ. Βαρδινογιάννης”. Γνωρίζει όμως ότι γεννήθηκε για να είναι μαχητής! Τα προβλήματα τον κάνουν πιο… δυνατό και τον ρίχνουν με αποφασιστικότητα και πείσμα στη “μάχη” της Κρήτης! 

Ο Σαλόζε Ουντότζι συνέχισε να έχει ενοχλήσεις από το χτύπημα στο μηρό (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα) και έτσι κρίθηκε προτιμότερο να μείνει στη Θεσσαλονίκη. Τη θέση του στη 19αδα πήρε ο Ανδρέας Ηρακλής, ο οποίος έδειξε πραγματικά θέληση και αυταπάρνηση για να δώσει το παρών!

Με δεδομένη την απουσία του Ουντότζι, αλλά και του τιμωρημένου Οικονομόπουλου (δέχθηκε αδικαιολόγητη κόκκινη με Βόλο), ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς καλείται να βρει το σχήμα που θα φέρει το τρίτο συνεχόμενο “τρίποντο” εκτός έδρας.

Η πιο πιθανή ενδεκάδα, αναμένεται να είναι:

Διούδης κάτω από τα γκολπόστ, Ψυχογιός δεξιά, Μαργαρίτης ή Τσουμάνης στα αριστερά (με πιθανότερο τον δεύτερο), Πουλίδο, Έλσνερ στα στόπερ. Σε ότι αφορά το κέντρο ο Παπαδόπουλος αναμένεται να ξεκινήσει έχοντας δίπλα του έναν από τους Ηρακλή (εάν τα καταφέρει) Νταμαρλή και τον Τάτο πιο μπροστά.

Στην επίθεση Αγκάνθο με τους Σταυρόπουλο, Ιμπέχ στις πτέρυγες.

 

To Top