ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τα… σπάει ο Γκούντγουιν μ’ ένα ακόμη “double double”

Ο Τσεβέζ Γκούντγουιν έκανε κόντρα στον Ιωνικό ένα ακόμη “double double”, το πέμπτο σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος, τελειώνοντας τον αγώνα με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ και αποτέλεσε ξανά το σημείο αναφοράς του Άρη μέσα στη ρακέτα.

Δεν ήταν, όμως μόνο αυτή η συνεισφορά του, στην εκτός έδρας νίκη επί της ομάδας της Νίκαιας, καθώς η στατιστική του έγραψε πέντε κλεψίματα, τρεις ασίστ και τρία λάθη, σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Ο Αμερικανός σέντερ κράτησε τους “κίτρινους” στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε κρίσιμους πόντους στο τέλος, κερδίζοντας για μια ακόμη φορά πολλές μάχες, κάτω και από τα δυο καλάθια. Ο απόφοιτος του Σάουδερν Καλιφόρνια είναι ίσως ο πιο συνεπής παίκτης του Άρη στη φετινή Basket League, όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί.

Σκοράρει 13,8 πόντους και μαζεύει 8,8 ριμπάουντ, ανά ματς, όντας ο κορυφαίος ριμπάουντερ του πρωταθλήματος. Είναι, επίσης, ο πρώτος παίκτης της Α1 στα εύστοχα δίποντα, με 55, σουτάροντας με ποσοστό 63,2%, γεγονός που δείχνει πόσο αποτελεσματικός είναι μέσα στο ζωγραφιστό.

Στη χθεσινή αναμέτρηση, πάντως, ο Γκούντγουιν είχε τη συμπαράσταση του Ίσμαελ Σανόγκο, ο οποίος έβγαλε άμυνες, πήρε ριμπάουντ και σημείωσε και εννέα πόντους (5/6 β., 2/2 δπ.), κάνοντας και πάλι αθόρυβη, αλλά εξαιρετική δουλειά και στις δυο πλευρές του παρκέ.

To Top