Τα συμπληρωματικά έγγραφα που ζήτησε το CAS από τον Άρη, αγώνας δρόμου να βγει απόφαση μέχρι την Παρασκευή!

Η αγωνία κορυφώνεται για την επιστροφή των έξι “κλεμμένων” βαθμών στην ΠΑΕ Άρης! Το CAS ζήτησε νέα συμπληρωματικά έγγραφα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ προκειμένου να ολοκληρώσει την υπόθεση Λάσκοφ, αγώνας δρόμου για να βγει η απόφαση μέχρι την Παρασκευή.

Όπως έγινε γνωστό, το Ανώτατο δικαστήριο ζήτησε κάποια διευκρινιστικά έγγραφα, μετά τη συγκυρία της απώλειας του προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη του Ανέστη (ξαδέλφου του Θόδωρου Καρυπίδη) στις 12 Φεβρουαρίου, κι ενώ η υπόθεση εκδικαζόταν δυο μέρες μετά για την αφαίρεση των έξι βαθμών.

Οι άνθρωποι του Άρη ενημέρωσαν το CAS για τον θάνατο του εξαδέλφου του ισχυρού άνδρα των κιτρινόμαυρων, ο οποίος ήταν αυτός που έχει υπογράψει όλα τα έγγραφα που χρειάζονταν (θα ήταν ο βασικός μάρτυρας) και έστειλαν επίσης ό,τι ζητήθηκε επιπλέον προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της δικαίωσης. Όπως είναι γνωστό, εδώ και μερικές μέρες στην ΠΑΕ Άρης πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος είναι η Ειρήνη Καρυπίδη.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που υπάρχουν και είναι ενήμεροι στην ΠΑΕ Άρης, γίνεται προσπάθεια ώστε να μην χαθεί άλλος χρόνος και μέχρι την Παρασκευή να βγει η επίσημη ανακοίνωση του CAS, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης σε νέα γραφεία! Σήμερα μάλιστα είναι “κλειστά” και θα λειτουργήσουν μετά τις 14:00 όπως έχει επίσημα ενημερώσει.

Το θέμα της αφαίρεσης βαθμών σε συνδυασμό με την υπόθεση του ΠΑΣ Γιάννινα (αφαίρεση πέντε βαθμών), ενδεχομένως να καθυστερήσει και την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, για ευνόητους λόγους.

Θυμίζουμε πως ο Λάσκοφ έχει παραδεχτεί πως αυτός πλαστογράφησε το δελτίο του, παίρνοντας πάνω όλη την ευθύνη. Ξεκάθαρα δηλαδή αποδείχθηκε ότι η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν έχει καμία σχέση και εμπλοκή στην υπόθεση.

 

To Top