ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το CAS… μετακομίζει, ο Άρης συνεχίζει να κάθεται σε “αναμμένα κάρβουνα”!

Το μαρτύριο της σταγόνας συνεχίζεται στον Άρη! Ούτε η χθεσινή μέρα “έβγαλε” απόφαση για την υπόθεση Λάσκοφ και το -6 από το CAS και δικαιολογημένα, όλοι στον Άρη συνεχίζουν να κάθονται σε “αναμμένα κάρβουνα”.

Την ίδια ώρα, το CAS θα βρίσκεται σε νέα γραφεία, μια μετακόμιση που όπως ανακοίνωσε θα επηρεάσει τις καθημερινές του λειτουργείες προσωρινα.

Όπως ανακοίνωσε στην επίσημη σελίδα του: “Λόγω της μετακόμισης στη νέα έδρα του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (CAS) στο Palais de Beaulieu στη Λωζάνη, σημειώστε ότι το Γραφείο του Δικαστηρίου CAS και το Γραφείο Δικαστηρίου του Τμήματος Αντιντόπινγκ CAS θα παραμείνουν κλειστά το πρωί της 2ας Μαρτίου 2022 (σ.σ. αύριο Τετάρτη).

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που θα είναι κλειστά, τα συστήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα τηλέφωνα δεν θα λειτουργούν και η διοίκηση του CAS δεν θα είναι σε θέση να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις ή αλληλογραφία.

Το Γραφείο του Δικαστηρίου CAS και το Δικαστήριο του Τμήματος Αντιντόπινγκ του CAS θα ανοίξουν ξανά στις 14:00 (CET) την ίδια ημέρα (σ.σ. αύριο Τετάρτη).

Από την 1η Μαρτίου 2022, η νέα διεύθυνση των κεντρικών γραφείων του CAS και του Τμήματος Αντιντόπινγκ του CAS θα είναι:

Palais de Beaulieu
Avenue des Bergières 10
1004 Λωζάνη
Ελβετία”.

To Top