ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα τελευταία δεδομένα για Άρη και Ροζ και η βασική προϋπόθεση για να παραμείνει…

Ο Άρης επιθυμεί την παραμονή του Λίντσεϊ Ροζ στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, όμως όχι με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν την δεδομένη χρονική στιγμή. 

Την παραμονή του επιθυμεί και ο Γάλλος στόπερ, που δεν χάνει την ευκαιρία, όπου βρεθεί και σταθεί να μιλήσει με τα καλύτερα, για τα όσα βιώνει στον Άρη.

Όπως τόνισε στην γαλλική ιστοσελίδα “ouest-france.fr”: “Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συνεχίσω την περιπέτεια μου (σ.σ. στον Άρη) και θα ήταν μεγάλη ευχαρίστησή μου. Οι συζητήσεις συνεχίζονται. Ο σύλλογος, ο πρόεδρος και ο προπονητής θέλουν να με κρατήσουν. Εμένα μου αρέσει εκεί, όπως και στην οικογένεια μου. Συζητάμε για να επεκτείνουμε την συνεργασία μας. Αν και δεν κλείνω την πόρτα στην Λοριάν. Υπάρχουν πιθανότητες να συνεχίσω αυτή την περιπέτεια και θα είναι υπέροχο”.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται λόγος για ρήτρα αποδέσμευσής του από τον Λοριάν ύψους 300.000 ευρώ, καθώς έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Οι “κιτρινόμαυροι” δύσκολα θα μπουν στην διαδικασία να πληρώσουν 300.000 ευρώ στην Λοριάν, καθώς αναγνωρίζουν πως η μεταγραφή, μαζί με το συμβόλαιο του παίκτη και την εφορία, θα αγγίξει ή και θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ, ποσό αρκετά υψηλό για έναν κεντρικό αμυντικό, τη στιγμή που ενδεχομένως να έχουν στο μυαλό τους μία εναλλακτική επιλογή.

Ωστόσο, αν ο Λίντσεϊ Ροζ καταφέρει και εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Λοριάν, τότε ανοίγει διάπλατα ο δρόμος παραμονής του στον Άρη, καθώς ο Σάββας Παντελίδης εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να παραμείνει ο παίκτης στην απολογιστική συνέντευξη τύπου.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η… ενεργοποίηση του ποδοσφαιριστή και του ατζέντη του, προκειμένου να μπορέσει να λύσει το συμβόλαιό του με τον γαλλικό σύλλογο για να συνεχίσει στους “κιτρινόμαυρους”, εκτός κι αν οι απαιτήσεις της Λοριάν πέσουν αρκετά, ώστε να το ξανασκεφτεί ο Άρης…

 

 

 

To Top