ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίκαελ Νίλσον για… σκάουτερ στον Άρη “στέλνουν” οι Σουηδοί!

Σουηδικό δημοσίευμα θέλει τον Άρη να ρίχνει τα… δίχτυα του στην Σκανδιναβία, επιζητώντας να δημιουργήσει ένα δίκτυο σκάουτινγκ για την ανεύρεση ποδοσφαιριστών. 

Η ιστοσελίδα “kristianstadsbladet.se” κάνει λόγο για συνεργασία του Άρη στον τομέα αυτό με τον Μίκαελ Νίλσον, άλλοτε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού!

Στα 40 του χρόνια πλέον ο Μίκαελ Νίλσον, εργάζεται την τελευταία τετραετία ως σκάουτερ, όμως ο ίδιος ακόμα φροντίζει να διαψεύδει πως υπάρχει κάποιου είδους συνεργασία με τον Άρη. Ωστόσο, το δημοσίευμα, υποστηρίζει ο Σουηδός λειτουργεί πλέον για λογαριασμό του Άρη, καθώς παρακολούθησε τον τελευταίο αγώνα της σεζόν με την Ξάνθη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Μίκαελ Νίλσον είχε αναλάβει καθήκοντα σκάουτερ στον Παναθηναϊκό το 2015 ενώ μένει μόνιμα πλέον στην Ελλάδα, μαζί με την σύζυγό του. Παλαιότερα είχε δηλώσει πως: “Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι ακριβώς το είδος της δουλειάς που χρειαζόμουν, και είμαι πολύ χαρούμενος που την πήρα. Αν φύγω από τον Παναθηναϊκό θα βρω άλλη δουλειά στην Ελλάδα. Μου αρέσει αυτός ο ρόλος, δεν μου λείπει η δουλειά του ποδοσφαιριστή αφού μπορώ να απολαύσω ένα παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο σημαίνει πολλά και το έκανα για αρκετά χρόνια, συνεπώς είναι δύσκολο να το αφήσω απλώς να περάσει. Μου αρέσει αυτή η δουλειά, πρέπει να ταξιδεύω ανά την Ευρώπη”.

Το μόνο που μένει να φανεί είναι αν όντως ισχύει το συγκεκριμένο δημοσίευμα και υπάρχει διάθεση από πλευράς Άρη να συνεργαστεί με τον Σουηδό σκάουτερ…

To Top