Τσιτσιπάς: «Είναι η νίκη της ζωής μου» (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χαρακτήρισε τη νίκη επί του Ναδάλ ως την νίκη της ζωής του! 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σημαίνει τα πάντα για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που δικαίωσα τον εαυτό μου σήμερα, έκανα έναν από τους καλύτερους αγώνες μου στη χρονιά. Είμαι χαρούμενος που μάχομαι, απολαμβάνω το τένις που παίζω όσο περισσότερο γίνεται και είναι ωραίο που μπορώ να παίζω αυτό το τένις. Η σημερινή νίκη είναι ένα απίστευτο συναίσθημα, δεν μπορώ να το περιγράψω περισσότερο, είναι η νίκη της ζωής μου».

Για το κλειδί της νίκης: «Η πειθαρχία και το να είμαι δυνατός πνευματικά όλες αυτές τις κρίσιμες στιγμές, νομίζω πως ήταν το κλειδί. Έπρεπε να εκμεταλλευτώ όλες αυτές τις ευκαιρίες, ο Rafa είναι μαχητής και δεν σου δίνει εύκολους πόντους, οπότε πρέπει να παλέψεις και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε κάθε πόντο ξεχωριστά. Δεν ήταν εύκολο και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να ξεπεράσω όλες αυτές τις δυσκολίες».

Για τον τελικό: «Πρέπει να παίξω με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να είμαι προετοιμασμένος ψυχολογικά για έναν δύσκολο αγώνα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τένις του, οπότε δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να είμαι έτοιμος γι’ αυτόν τον αγώνα, γιατί είμαι σίγουρος πως θέλει τον τίτλο τόσο πολύ όσο εγώ».

To Top