ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα τελευταία δεδομένα για να παραμείνουν στα “κιτρινόμαυρα”, Ροζ και Ματέο…

Εξ΄αρχής ήταν ξεκάθαρο πως ο Άρης δεν είχε τον πρώτο λόγο αναφορικά με το μέλλον των Ματέο Γκαρσία και Λίντσεϊ Ροζ…

Αντιθέτως, Λας Πάλμας και Λοριάν αντίστοιχα θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις. Από τη μία αν συμφωνήσουν οι Ισπανοί με την πρόταση ύψους 1.500.000 ευρώ για τον Αργεντινό και από την άλλη να αφήσουν ελεύθερο τον Γάλλο στόπερ.

Για τον Ματέο Γκαρσία τα δεδομένα είναι γνωστά. Ο Άρης έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η οριστική απόφαση. Τα όσα κυκλοφόρησαν για τα 6.000.000 ευρώ από τον μάνατζερ του παίκτη, δεν “αγγίζουν” τον Άρη, διότι η αναφορά του ήταν για το buy out του συμβολαίου του με την Λας Πάλμας. Καμία ομάδα δεν έχει κάνει τέτοια πρόταση -κι ούτε πρόκειται λογικά-, επομένως καλώς ο Άρης δίνει όσα χρήματα μπορεί για τον Αργεντινό.

Όσον για τον Γάλλο τα δεδομένα φαίνεται πως είναι διαφορετικά.Οι “κιτρινόμαυροι” δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα “ζεστοί” στο να πληρώσουν τα 300.000 ευρώ της ρήτρας του Γάλλου και περιμένουν να μείνει ελεύθερος. Κι αυτό, προκειμένου να μπορέσουν οικονομικά να είναι πιο άνετοι με τα “θέλω” του παίκτη, ως προς τις αποδοχές του. Διότι αν πληρώσουν την ρήτρα και μαζί με το συμβόλαιο του παίκτη, θα ξεπεράσουν για αρχή τις 500.000 ευρώ, μαζί και με την εφορία.

Σύμμαχος του Άρη στο να αποκτήσει τον Γάλλο ως ελεύθερο, η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να παραμείνει στα “κιτρινόμαυρα” αλλά και το γεγονός πως η Λοριάν έδειξε φέτος ξεκάθαρα πως δεν είναι στα βασικά της αγωνιστικά πλάνα, ενώ έχει και συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

To Top