(Και) Τα τελευταία δύο αποτελέσματα “φωνάζουν” για την απόκτηση σέντερ φορ!

Η ενίσχυση στη θέση του φουνταριστού συνεχίζει να “πονοκεφαλιάζει” και έχει γίνει θέμα συζήτησης ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Πλέον, όμως, η απόκτηση ενός σέντερ φορ κρίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Η επιθετική δυστοκία των τελευταίων δύο επίσημων αγώνων του Άρη “φωνάζει” για την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού.

Φύση και θέση φορ περιοχής δεν είναι αλλά φέτος έβγαλε τα… κάστανα από τη φωτιά με τα επτά γκολ που έχει σημειώσει στο πρωτάθλημα. Ο Μάουρο Πόι κατάφερε να κρύψει όλο αυτό το διάστημα την ανάγκη του Άρη για ένα φορ περιοχής, καθώς αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του έχει μόνο τον Καπνίδη, που με τη σειρά του κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προσφέρει στην ομάδα.

Ο φετινός ρόλος του Ρένια στην ομάδα είναι συνήθως στην κορυφή της επίθεσης. Ο 22χρονος επιθετικός δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά, παρότι καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες. Είναι χαρακτηριστικό το τελείωμα του στο 81΄όταν προ κενής εστίας και με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο, αστόχησε απελπιστικά…

Στην ομάδα επέστρεψε από χθες ο Ν΄Λουντούλου, για τον οποίο όμως κανείς δεν μπορεί να έχει ξεκάθαρη άποψη εάν δεν τον δει να αγωνίζεται σε επίσημο παιχνίδι.

Στην πρώτη συνάντηση Κάμπος-Καλαϊτζίδη έγινε ειδική αναφορά για την απόκτηση ενός φορ, με τον Άρη να θεωρείται δεδομένο ότι χρειάζεται και πολύ σύντομα την απόκτηση ενός έμπειρου, ώστε να δημιουργήσει μία τριάδα ικανών φορ περιοχής για να αντεπεξέλθει στο φετινό πρωτάθλημα.

To Top