Η σύμβαση για τα τηλεοπτικά οδηγεί στο τέλος την συνεργασία με τη CYTA

Μάλλον απίθανο μοιάζει το ενδεχόμενο να ανανεώσει η CYTA τη συνεργασία της με τον Άρη την επόμενη χρονιά. Όχι γιατί δεν το επιθυμεί η κυπριακή εταιρεία ή δεν το θέλει ο Άρης, αλλά γιατί αυτό ορίζει η σύμβαση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα με τη NOVA, δηλαδή τον όμιλο Forthnet. Εκτός αν…

Από πέρσι υπήρξε αυτό το πρόβλημα με τις ομάδες που είχαν συνάψει οποιασδήποτε μορφής σύμβαση με την CYTA, όμως επειδή ακριβώς είχαν ήδη κλείσει αυτές οι συμφωνίες, παρακάμφθηκε ο όρος στη σύμβαση των ομάδων με τη NOVA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Πλέον, όμως, που ο Άρης δεν έχει συμβόλαιο με την κυπριακή εταιρεία, θα πρέπει να τηρήσει τους όρους της σύμβασης με το συνδρομητικό κανάλι, που ανήκει στον όμιλο Forthnet, που είναι ανταγωνιστικός με τη CYTA στις τηλεπικοινωνίες.

Στη σύμβαση που είχε υπογραφεί απαγορευτόταν ρητά να έχει χορηγό η (κάθε) ομάδα οποιαδήποτε άλλη εταιρεία του ίδιου κλάδου.

Ίσως υπάρχει “κενό νόμου” αν Άρης και CYTA θέλουν να συνεργαστούν σε άλλο επίπεδο, να είναι π.χ. χορηγός η συγκεκριμένη εταιρεία στο γήπεδο. Εκεί ίσως μπορεί να προκύψει κάποιος τρόπος για να κερδίσει χρήματα ο Άρης.

 

To Top