Τα τρία πολυτελή ξενοδοχεία που θα μείνουν οι ομάδες του ΝΒΑ (photos)

Κάτι παραπάνω από ένας μήνας απομένει για την επανέναρξη της φετινής σεζόν του ΝΒΑ και το Ορλάντο περιμένει να φιλοξενήσεις τις αποστολές.

Μάλιστα, έγιναν γνωστά και τα τρία ξενοδοχεία που θα καταλύσουν οι αποστολές των 22 ομάδων που θα συμμετέχουν στο τουρνουά, με τα συγκεκριμένα καταλύματα να συγκαταλέγονται στα πολυτελή και να παρέχουν όλες τις ανέσεις.

Το πρώτο, είναι το Gran Destino Tower και εκεί θα μένουν οι Μιλγουόκι Μπακς, Μπόστον Σέλτικς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Μαϊάμι Χιτ, Γιούτα Τζαζ, Λος Άντζελες Λέικερς, Ντένβερ Νάγκετς και Τορόντο Ράπτορς.

Το δεύτερο είναι το Disney’s Grand Floridian Resort & Spa, το οποίο περιμένει να φιλοξενήσει τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, Μέμφις Γκρίζλις, Ορλάντο Μάτζικ, Ντάλας Μάβερικς, Μπρούκλιν Νετς, Ιντιάνα Πέισερς, Χιούστον Ρόκετς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Τέλος, το τρίτο ξενοδοχείο Disney’s Yacht Club Resort και εκεί θα περάσουν τις ημέρες τους οι Σακραμέντο Κινγκς, Νιου Ορλίνς Πέλικανς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Φίνιξ Σανς, Πόρτλαντ Μπλέιζερς και Γουάσινγκτον Γουίζαρντς.

To Top