Το… νέο πλάνο της ΑΕΚ μετά την αποχώρηση Βράνιες

Ο Μάσιμο Καρέρα ήδη προετοιμάζεται για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρη στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά και την ρεβάνς του ημιτελικού στο κύπελλο, μετά την αποχώρηση του Ογκνιεν Βράνιες.

Οι εξελίξεις με τον Ογκνιεν Βράνιες είναι ραγδαίες στην ΑΕΚ, με τον Μάσιμο Καρέρα να ενημερώνεται από χθες το πρωί ότι ο Βόσνιος τελειώνει άμεσα από την ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι ο Ιταλός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βράνιες στα οκτώ υπόλοιπα ματς των πλέι οφ της Super League, αλλά και στο Κύπελλο.

Σε αυτά τα 9-10 παιχνίδια που απομένουν για το φινάλε της σεζόν, η ΑΕΚ θα πορευτεί έχοντας στα στόπερ τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που έχει την γνωστή ευπάθεια σε τραυματισμούς (έπαιξε στην Κρήτη μετά από 4,5 μήνες) στα 33 του, τον Στράτο Σβάρνα που έχει δείξει καλά δείγματα και έχει την εμπιστοσύνη του προπονητικού τιμ, του Μάριου Οικονόμου που δεν είναι βασικός και έχει να παίξει από τις 23 Φεβρουαρίου και το ματς με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Τέλος, υπάρχει και ο Ζίγκα Λάτσι, ο 17χρονος Σλοβένος κεντρικός αμυντικός που μετρά μία συμμετοχή στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

To Top