ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τα φώτα έπεσαν αλλού, αλλά ο Πελεκάνος είχε μεγάλη συμβολή στο χθεσινό “διπλό”

Για τον Τσούπκοβιτς ειπώθηκαν και γράφθηκαν εδώ και λίγες ώρες τόσα, όσα δεν είχαν γραφεί σε όλη τη χρονιά, αν εξαιρέσει κανείς όλα όσα αφορούν την αποχώρησή του από τον Άρη. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει, όμως, και στον Μιχάλη Πελεκάνο.

Ο Άρης ολοκλήρωσε ένα πολύ μαλθακό πρώτο ημίχρονο στην Πυλαία χωρίς κλέψιμο. Μια ομάδα που πιέζει και… ζει από κλεψίματα και άμυνες, δεν είχε ούτε ένα κλέψιμο.

Ο Πελεκάνος είχε παίξει ένα σκάρτο πεντάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήταν καθοριστικός κι ας έπεσαν αλλού τα φώτα. Ήταν στο παρκέ για σχεδόν 13 λεπτά και πέρα από το τρίποντο που έφερε το ματς στον πόντο (45-44), ήταν αυτός που περιόρισε τη δράση του Κώστα Βασιλειάδη (μόλις έξι προσπάθειες εντός παιδιάς) και τελείωσε τον αγώνα με τέσσερα κλεψίματα, το ένα πιο σημαντικό από το άλλο!

Σίγουρα δεν είναι η χρονιά του, σίγουρα όλοι περιμένουν πολλά περισσότερα και πρώτος ο ίδιος ο… Μιχάλης από τον Πελεκάνο, όμως υπάρχουν συγκεκριμένες στιγμές στη χρονιά που ο έμπειρος φόργουορντ φώναξε παρών. Το έκανε στο κύπελλο με την ΑΕΚ, το έκανε στο Καζάν με την Ούνιξ, το έκανε και χθες στην Πυλαία. Ψάχνει κι αυτός το δικό του… κλικ για να μπορέσει να δώσει όλα όσα μπορεί και ευελπιστούν όλοι χθες να ήταν μια αρχή.

To Top