Τα χαμόγελα του Καζναφέρη και ο νέος ρόλος του «Ντάφι»

Το πρωινό της Τετάρτης μπορεί να μην έχει προπόνηση, αλλά το απόγευμα της Τρίτης είχε προηγηθεί μια ξεχωριστή προπόνηση με πολλά και διάφορα γεγονότα.

1. Η επιστροφή του Κώστα Καζναφέρη, ο οποίος ξαναφόρεσε την κιτρινόμαυρη φόρμα και μετά από σχεδόν δύο ημέρες απουσίας επέστρεψε στη δράση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και χαμογελαστός, δείχνοντας ότι άφησε… πίσω του τα όσα έγιναν και κοιτάει πώς θα επιστρέψει πιο δυνατός στην ομάδα.

2. Ο Μάκης Κατσαβάκης δούλεψε για μια ακόμη φορά στην τακτική, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Η αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να περάσει είναι να υπάρχει κάλυψη των χωρών από τους παίκτες του με βοήθειες.  Ο 59χρονος προπονητής δεν σταματάει να μιλάει, να δίνει οδηγίες και να φωνάζει ακόμη τους παίκτες του.

3. Ο Κατσαβάκης σε ατομικό επίπεδο δουλεύει αρκετά με τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο, προκειμένου να είναι αποτελεσματικός στην καινούρια θέση, αυτή του αμυντικού χαφ για την οποία τον προορίζει. Ο «Ντάφι» όπως τον αποκαλεί ο προπονητής του, δείχνει μεγάλη διάθεση να προσαρμοστεί στο νέο του ρόλο…

*Η φωτογραφία είναι από την προπόνηση της Τρίτης, όπου επέστρεψε ο Καζναφέρης και δημοσιεύτηκε στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού.

To Top