Δημοσιεύματα για επιχειρηματίες και σχέδιο σωτηρίας…

Την ώρα που ο Άρης είναι στην κόψη του ξυραφιού και αναζητεί λύση και απόδραση από το αδιέξοδο, οι προσπάθειες συνεχίζονται από όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Ο κόσμος, φυσικά, θέλει το αποτέλεσμα: να δοθεί ένα τέλος στον εφιάλτη και να πάρει η ομάδα την άδεια να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη βιωσιμότητά της.

Την ίδια ώρα υπάρχουν πολλές πληροφορίες, σενάρια, αλλά και δημοσιεύματα για το παρόν και το μέλλον του Άρη. Σε ένα από αυτά τονίζεται με έμφαση ότι “υπάρχει σχέδιο σωτηρίας του Άρη”, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Αθλητική Μ.Θ.”, σχέδιο που ενεργοποιεί “ομάδα επιχειρηματιών”, όπως αναφέρουν οι συντάκτες του θέματος.

Παράλληλα, ακούγονται πολλά ονόματα, ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν. Ένα από αυτά είναι και του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη, ο οποίος και με δηλώσεις του πριν μερικές εβδομάδες έδειξε θετικός να βοηθήσει, χωρίς όμως προς το παρόν να παίρνει συγκεκριμένη μορφή το θέμα αυτό και να επιβεβαιώνεται.

Τα αναφέρουμε αυτά με ιδιαίτερη προσοχή, γνωρίζοντας ότι ο κόσμος του Άρης θέλει αλήθειες και πράξεις. Οι θεωρίες δεν έχουν θέση σε μια τέτοια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος. Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε…

To Top