ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα 1+1 εμπόδια για το τσάρτερ στην Νορβηγία

Η θέληση της ΠΑΕ Άρης ήταν από την πρώτη στιγμή να μεταβεί σ’ ένα από τα πιο βόρεια μέρη του πλανήτη με πτήση-τσάρτερ, “θέλω” που καταγράφηκε και δια στόματος Θόδωρο Καρυπίδη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Βέβαια, κατά την διάρκεια των ενεργειών που έχουν ξεκινήσει προέκυψαν 1+1 εμπόδια για την επίτευξη μιας τέτοιας πτήσης.

Το πρώτο έχει να κάνει με το γεγονός ότι λόγω της… εποχής και λόγω της φουλ καλοκαιρινής σεζόν, είναι εξαιρετικό δύσκολο να βρεθεί ελεύθερο αεροπλάνο, πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ακόμη και οι μεγάλες αεροπορικές εταιρίες για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μεγάλη αεροπορική εταιρία αναγκάστηκε να αναβάλει για σχεδόν 20 ώρες πτήση της μέσα στο Σαββατοκύριακο, όταν προέκυψε τεχνικό πρόβλημα, μέχρι να βρεθεί διαθέσιμο αεροπλάνο.

Το δεύτερο αφορά (επίσης και λόγω καλοκαιρινής ζήτησης) to υπερβολικά υψηλό κόστος που αγγίζει το… συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή!

Προς το παρόν το θέμα παραμένει ανοιχτό, ενώ αναζητούνται εναλλακτικές λύσεις μέσω των πτήσεων “γραμμής”, κάτι που σημαίνει μεγαλύτερης διάρκειας ταξίδι που θα φτάσει τις 8-9 ώρες ταξίδι για την αποστολή (τη στιγμή που ο χρόνος μετάβαση με μια πτήση τσάρτερ είναι στις 4-5 ώρες). Σε μια τέτοια περίπτωση, δεν αποκλείεται να πετάξει η ομάδα από την Τρίτη για την Νορβηγία και το μακρινό Μόλντε.

Σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι του Άρη επιθυμούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει απρόσκοπτα το όμορφο Ευρωπαϊκό της ταξίδι…

To Top