ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τα 12.791 likes να μετατραπούν σε 5.000 παρουσίες στο φιλικό της Τετάρτης για τον Δημήτρη!

Η ΚΑΕ Άρης θέλησε να παρακινήσει τον φίλαθλο κόσμο της διαδικτυακά για να στηριχθεί η προσπάθεια που γίνεται από τον σύλλογο “Μέριμνα” για τα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο. Τα 12.791 likes από αυτή τη δράση είναι καλό να γίνουν… 5.000 άνθρωποι στις κερκίδες του Παλέ την προσεχή Τετάρτη για το παιχνίδι μέσω του οποίου θα στηριχθεί ένας φίλαθλος της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Υπάρχουν κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις στη διάρκεια μιας σεζόν που καθορίζουν και το προφίλ της ΚΑΕ, της ομάδας, που δεν είναι απλά μια ομάδα που παίζει μπάσκετ κάθε βδομάδα.

Ειδικά ο Άρης είναι κάτι περισσότερο από μια απλή ομάδα, είναι κοινωνικό φαινόμενο. Η ΚΑΕ “χρησιμοποίησε” το like του κάθε απλού Αρειανού και το μετέτρεψε σε χρήματα για να στηρίξει την προσπάθεια της “Μέριμνας”.

Την προσεχή Τετάρτη είναι η σειρά του κόσμου να στηρίξει την ιδέα της ΚΑΕ και του Super 3 για το φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στην οικογένεια του Δημήτρη, που παλεύει δύο χρόνια τώρα να σταθεί και πάλι στα πόδια του μετά από ένα ατύχημ που είχε.

Τα 12.791 likes που έγιναν για τη “Μέριμνα” στο facebook της ΚΑΕ Άρης, θα είναι ευχής έργο να μετατραπούν σε 5.000 παρουσίες στο Παλέ την προσεχή Τετάρτη. Γιατί ο Άρης και οι Αρειανοί ξέρουν πάντα να δίνουν το καλύτερο παράδειγμα…

To Top