ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φτάνει η ώρα για να αποκατασταθεί μια χρόνια αδικία με το Παλέ

Το χθεσινό ραντεβού στο γραφείο του υπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη ήταν άλλο ένα σε μια σειρά πολλών συναντήσεων και επαφών που έγιναν, γίνονται και θα γίνουν για να αποκατασταθεί πλήρως η αδικία που συντελείται εδώ και χρόνια προς τον (μπασκετικό κυρίως, αλλά σαφώς και τον ΑΣ) Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Είναι προφανές ότι η επιλογή της κυβέρνησης να δημοσιοποιήσει το συγκεκριμένο ραντεβού και να εκδώσει και δελτίο Τύπου, δείχνει πως η ιστορία φτάνει στο τέλος της, για την μακροχρόνια παραχώρηση του Παλέ στον Άρη.

Είναι προφανές ότι η δημοσιοποίηση του θέματος από την κυβέρνηση γίνεται περισσότερο για εκλογικούς λόγους.

Σημασία έχει ότι αυτό το θέμα πρέπει να φτάσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα στο τέλος του με τους όρους που ευνοούν τον Άρη και όχι με συμβάσεις σαν την προηγούμενη που υπογράφηκε από την οικογένεια Λάσκαρη.

Για να φτάσει ως το τέλος της με τον τρόπο που θέλει ο Άρης, θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και οι διαδικασίες μακριά από το φως της δημοσιότητας, όχι γιατί έχει κάτι να κρύψει καμία πλευρά, αλλά γιατί θα πρέπει όλο αυτό να γίνει με ηρεμία, ταχύτητα και όχι βιασύνη, ούτε για το θεαθήναι.

Οπότε στην προκειμένη περίπτωση ταιριάζει γάντι αυτό που λέει ο λαός “υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται και πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται”. Ας επικρατήσει κατά κράτος το πρώτο σκέλος της ρήσης…

To Top