ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα 193′ του Λουίς Πάλμα που “εξηγούν” γιατί ξεχώρισε τον Νοέμβριο

Οι επιθετικές επιδόσεις και πολύ καλή παρουσία του Λουίς Πάλμα στα τελευταία παιχνίδια τον Αρη, τον έφεραν μέσα στους υποψήφιους για κορυφαίο του μήνα Νοεμβρίου στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο επιθετικός του Άρη έχει χάσει φέτος μόνο ένα παιχνίδι, αυτό με τον ΟΦΗ λόγω της κόκκινης κάρτας με τον Παναθηναϊκό, έχοντας αγωνιστεί στα υπόλοιπα 16 επίσημα παιχνίδια της ομάδας (12 πρωτάθλημα, 4 Ευρώπη).

Συνολικά μέσα στο Νοέμβριο έπαιξε και στα τρία ματς που έγιναν αγωνιζόμενος 193′, αυτά τα οποία “εξηγούν” γιατί είναι υποψήφιος για MVP της λίγκας. Τα τρία γκολ και η μία ασίστ με την Λαμία “λάμπουν”, όπως και η καλή εμφάνιση και το γκολ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ποδοσφαιριστής από την Ονδούρα μπορεί να μην είναι κλασικός σέντερ φορ, όμως έχει καταφέρει μέχρι τώρα να πετύχει 6 τέρματα και να οδηγεί την κούρσα του πρώτου σκόρερ του Άρη. Πίσω του, με ένα γκολ λιγότερο βρίσκεται ο Αντρέ Γκρέι, ο οποίος έχει πετύχει άλλα 5 και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδωσαν οι κιτρινόμαυροι.

Ο Πάλμα, παράλληλα κατέχει την 4η θέση στον πίνακα των σκόρερ στη Super League, βρισκόμενος μόλις τρία γκολ μακριά από την κορυφή.

To Top