ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελείως διαφορετικό αυτό το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε σχέση με τα προηγούμενα τρία

Ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας ότι είναι τελείως διαφορετικό αυτό το ντέρμπι σε σχέση με τα προηγούμενα τρία.

Και τα τρία ματς που προηγήθηκαν είχαν τις ιδιαιτερότητες τους…

Το πρώτο στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, είχε αποφασιστικότητα, πέτυχε ένα γρήγορο γκολ και συνάντησε έναν Παναθηναϊκό που έψαχνε τα πατήματά του, παίρνοντας μια σημαντική νίκη με 1-0.

Στο αντίστοιχο του δεύτερου γύρου για την κανονική διάρκεια, ο Άρης πήγε με πολλές απουσίες, έχοντας μια δύσκολη βδομάδα διασποράς του Covid 19, έκανε ένα από τα πιο άσχημα παιχνίδια του και έχασε με 2-0, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός επιστράτευσε το “λεωφορείο”, επικεντρώθηκε στο ανασταλτικό κομμάτι και λιγότερο στη δημιουργία, έχοντας έρθει με μια σειρά απουσιών, ο Άρης ανέσυρε τις “παιδικές του ασθένειες” και το ματς έληξε χωρίς γκολ (0-0).

Το τέταρτο παιχνίδι ξεκάθαρα δείχνει διαφορετικό: Αυτή τη φορά οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με ελάχιστα προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο και με την ψυχολογία ανεβασμένη. Ο μεν Άρης προερχόμενος από δυο μεγάλες νίκες στα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός από την πρόκρισή του στον τελικό του κυπέλλου…

To Top