ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Αλμέιδα είχε συμπαίκτη τον Μπούργος (photo)

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι προ των πυλών της ΑΕΚ με τον Αργεντινό να συναντά στην χώρα μας έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Χερμάν Μπούργος!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ο Αργεντινός προπονητής από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί από την αθηναϊκή ομάδα, θα πιάσει αμέσως δουλειά μαζί με τους συνεργάτες του παρακολουθώντας τη νέα του ομάδα στα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ για να έχει ξεκάθαρη εικόνα για τις δυνατότητες της και φυσικά για τις αδυναμίες της

Με την άφιξή του στην Ελλάδα θα συναντήσει έναν πρώην συμπαίκτη του στη Ρίβερ Πλέιτ. Τον προπονητή του Άρη, Χερμάν Μπούργος.

Οι δύο τους συνυπήρξαν στους “εκατομμυριούχους” τη διετία 1994-96 με τον “Πελάδο” ακολούθως να παίρνει μεταγραφή για την Ευρώπη και την Ιταλία και τους δρόμους των δύο να μην ξανασυναντιούνται σε συλλογικό επίπεδο, παρά μόνο στην Εθνική Αργεντινής.

Ο Αλμέιδα ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 1991 στη Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία υποδέχθηκε το 1994 τον κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερό του, Χερμάν Μπούργος.

Μάλιστα στο twitter υπήρξε σχετική φωτογραφία από την παρουσία του Αλμέιδα με τον Μπούργος, αλλά και των Έντσο Φραντσέσκολι και Λεονάρδο Αστράδα.

Δείτε την χαρακτηριστική φωτό:

To Top