«Τελειώνει» ο Κάκος

Το ενδεχόμενο ακόμη και να μην ξαναδούμε τον Τάσο Κάκο να σφυρίζει σε κάποιο επίσημο ματς είναι πλέον πιθανό, μετά τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο Κερκυραίος ρέφερι, ο οποίος του χρόνου (το καλοκαίρι του 2015 για την ακρίβεια) κρεμάει αναγκαστικά την σφυρίχτρα του (καθώς θα υπερβεί το σχετικό όριο ηλικίας), είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ότι μπορεί να αποχωρήσει ακόμη και στο τέλος της φετινής σεζόν.

Πλέον μετά τα όσα έγιναν στο ματς της Τούμπας υπάρχει η πληροφορία ότι μπορεί να βάλει τέλος στην καριέρα του πολύ πιο άμεσα και η συνάντηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να ήταν το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του! Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής, και αναμένεται να φανεί τις προσεχείς ημέρες.

Δεν γλιτώνει την τιμωρία

Άλλωστε η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας Θόδωρου Γκαϊτατζή είναι άκρως επιβαρυντική για τον Τάσο Κάκο και τους βοηθούς.

Ο παρατηρητής εκ Δράμας αναφέρει στην έκθεση του ότι ο Κερκυραίος έχει υποπέσει σε πολλά λάθη, κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο, ενώ δεν παραλείπει να αναφέρει και την ευθύνη που φέρουν και οι βοηθοί του. Ετσι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η βαθμολογία που αποφάσισε να του βάλει είναι πολύ χαμηλή.

Μάλιστα στην έκθεση, γίνεται αναφορά και στον τέταρτο διαιτητή, Χαρη Καλογερόπουλο, ο οποίος ελέγχεται για το γεγονός ότι υπήρχαν πολλά άτομα γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, κάτι το οποίο απαγορεύεται.

πηγή: sentragoal.gr

To Top