ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τελειώνει” το θέμα Ένινγκ ο Χαριστέας, πέφτουν άμεσα οι υπογραφές…

Η ανανέωση της συνεργασίας του Άρη με τον Μίχαελ Ένινγκ, ήταν ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στην τελευταία χρονικά συνάντηση του Θοδωρή Καρυπίδη με τον Άγγελο Χαριστέα.

Το περασμένο Σάββατο, ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Άρη, άναψε το “πράσινο φως” για να είναι ο Γερμανός προπονητής ο πρώτος που θα επεκτείνει την παραμονή του στους “κιτρινόμαυρους”, ώστε να ακολουθήσουν μετά οι ποδοσφαιριστές.

Το θέμα πλέον είναι καθαρά διαδικαστικό, καθώς απομένει μόνο να ετοιμαστούν τα συμβόλαια, ώστε να επικυρωθεί η προσωπική συμφωνία του Γερμανού κόουτς με τον Άγγελο Χαριστέα με υπογραφές.

Το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει τελειώσει και τυπικά, καθώς θα έχουν παραδοθεί και εξεταστεί τα συμβόλαια και από τις δύο πλευρές.

Οι δυο τους άλλωστε τα είχαν βρει σε όλα εδώ και καιρό, όμως απέμενε το τελικό “ΟΚ” από τον Θοδωρή Καρυπίδη, που είχε “παγώσει” την ανανέωση, λόγω άλλων προτεραιοτήτων.

Μένει να φανεί, η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι κλειστό διετές ή συμβόλαιο για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα, ανάλογα με την πορεία της ομάδας και την επίτευξη ορισμένων βασικών στόχων. Το δεύτερο ενδεχόμενοι, μοιάζει να είναι και το πιθανότερο…

Ούτως ή άλλως, στο οικονομικό οι δύο πλευρές δεν είχαν μεγάλες διαφορές, καθώς η “χρυσή τομή” βρέθηκε σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα.

Καταληκτικά, ενδιαφέρον θα έχει, αν εντέλει ο Γερμανός προπονητής επιλέξει να ενισχύσει το τεχνικό τιμ του Άρη με κάποιο δικό του πρόσωπο, καθώς μετά και από δική του επιθυμία, στο πλευρό του θα συνεχίσουν κανονικά οι Τόλης Τερζής και Λάζαρος Βαρδάκης (γυμναστής).

To Top