ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τελευταία μέρα ξεκούρασης, επιστροφή αύριο στις προπονήσεις

Η σημερινή είναι η τελευταία μέρα ξεκούρασης για τους παίκτες του Άρη, μετά τη συμμετοχή της ομάδας στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και τον προημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει δώσει ραντεβού με τους παίκτες στο γήπεδο, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τον πολύ σημαντικό εντός έδρας αγώνα με το Περιστέρι.

Η εβδομάδα αυτή είναι κρίσιμη και για το θέμα της επανένταξης στις προπονήσεις του Ίσμαελ Σανόγκο, ο οποίος θα ανεβάσει ρυθμούς, με στόχο να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την ομάδα των δυτικών προαστίων της Αττικής. 

Παράλληλα, οι “κίτρινοι” περιμένουν την ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ του προγράμματος των επόμενων αγωνιστικών, προκειμένου να τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της αναμέτρησης με το Περιστέρι, για τα οποία ήδη το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο. 

Τελευταία μέρα ξεκούρασης, επιστροφή αύριο για το φινάλε…

Τελευταία μέρα ξεκούρασης η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, που από αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ολοκληρώνεται σήμερα το πενθήμερο ρεπό των ποδοσφαιριστών για το Πάσχα.Οι “κιτρινόμαυροι” θα προετοιμαστούν για το τελευταίο ματς της σεζόν με την Ξάνθη την Κυριακή (5/5), στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος, για έναν Άρη που πέτυχε τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη και θα έχει απέναντι του την βαθμολογικά αδιάφορη, καθώς σώθηκε και μαθηματικά, Ξάνθη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τελευταία μέρα ξεκούρασης, επιστροφή με… φιλικό και στροφή σε Δόξα

Στις προπονήσεις επιστρέφουν αύριο οι ποδοσφαιριστές του Άρη, με την επταήμερα άδεια που τους έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος να ολοκληρώνεται σήμερα.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα προπονηθούν το επόμενο διήμερο και την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την “Μικτή Αγάπης”. Θα είναι ένα πολύ καλό “τεστ” για να διαπιστώσει ο Νίκος Αναστόπουλος την ετοιμότητά τους για το ματς με την Δόξα Δράμας, μετά από τρεις μέρες.

Πρόκειται για ένα ματς με ιδιαιτερότητες, καθώς οι παίκτες του “Αναστό” θα αντιμετωπίσουν την μοναδική ομάδα που κατάφερε φέτος να τους κερδίσει, στον προτελευταίο επίσημο αγώνα της περιόδου και τελευταίο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

To Top