Τελευταία πρόβα και πτήση… νίκης για τα Χανιά

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος συνέχισε τις δοκιμές στα πλάνα του. Το μεσημέρι της Κυριακής θα γίνει η τελική πρόβα, πριν από την… πτήση της νίκης για τα Χανιά.

Ο προπονητής του Άρη δείχνει να έχει καταλήξει σε ότι αφορά τα στόπερ. Δηλαδή δεν θα ξεκινήσει ο Γιαννίτσης στα στόπερ, θεωρείται σίγουρος, ο Παπαζαχαρίας, ενώ το ερωτηματικό του είναι ο… παρτενέρ του. Ο προπονητής των κίτρινων δοκίμασε για κάποιο διάστημα και τον Ηρακλή, αλλά το δίδυμο Παπαζαχαρία-Παπαστεριανού κερδίζει σημαντικό έδαφος.

Αριστερά θα είναι ο Ζαραδούκας, ενώ δεξιά πρώτο φαβορί είναι ο Ψυχογιός.

Στο κέντρο και στα αμυντικά χαφ οι Κοέλιο, Τριανταφυλλάκος είναι τα φαβορί, ενώ στις πτέρυγες υπάρχουν σκέψεις να ξεκινήσει ο Κοτσαρίδης (αριστερά) αντί του Γιαννιώτα και ο Διαμαντάκος.

Από κει και πέρα, το δίδυμο της επίθεσης είναι δεδομένο. Φουνταριστός ο Αγκάνθο με τον Τάτο μερικά μέτρα πιο πίσω του σε ρόλο «δεκαριού».

Φυσικά, ο προπονητής του Άρη μέχρι την τελευταία στιγμή θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα, τη στιγμή που κι ο ίδιος αρέσκεται στις… εκπλήξεις.

 

To Top