ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελευταίο ματς του Σαντίκου και έπειτα ξεκαθαρίζει για το μέλλον του…

Ο Άρης έχει στο “στόχαστρό του”, τον διεθνή Αλβανό φορ Αρμάντο Σαντίκου, ο οποίος σύμφωνα με τους Ισπανούς είναι σχεδόν “κλεισμένος” από τους “κιτρινόμαυρους”!

O 29χρονος επιθετικός, ολοκληρώνει αύριο τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Μάλαγα, στην οποία αγωνίστηκε φέτος, ως δανεικός από την Λεβάντε.

Κόντρα στην Αλμερία αύριο (Δευτέρα, 20/7) θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα, σε μία σεζόν που πέτυχε 13 γκολ σε 35 ματς, όντας στην 10η θέση των σκόρερ της κατηγορίας.

Έπειτα, θα επιστρέψει στην Λεβάντε, προκειμένου να αρχίσουν οι συζητήσεις για το μέλλον του. Το συμβόλαιό του, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, επομένως ίσως πρώτα γίνει κουβέντα να ανανεωθεί και να δοθεί εκ νέου δανεικός, καθώς το σενάριο να αποχωρήσει από τώρα ελεύθερος δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Η Λεβάντε θέλει να βγάλει κέρδος από τον Αλβανό φορ, τα δικαιώματα του οποίου τα απέκτησε έναντι 1.000.000 ευρώ τον Ιανουάριο του 2018, από την Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Άρης έχει συζητήσει για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, ενώ το μοναδικό “εμπόδιο” μέχρι στιγμής είναι το συμβόλαιό του, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο.

To Top