Τελευταίο (;) χαρτί: Ο Άρης έχει προσφύγει στο Διοικητικό Πρωτοδικείο και περιμένει!

Η λογική του παραλόγου συνεχίζει να επικρατεί στο θέμα των δελτίων. Δικαστικές αποφάσεις, νόμοι, αλλά και εντολή του Γενικού Γραμματέα Εσόδων, προϊσταμένου της ΦΑΕ, αποτέλεσαν μέχρι και τώρα τα “όπλα” στην φαρέτρα του Άρη.

Μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, με αποτέλεσμα να έχουν περάσει ήδη δυο αγώνες και να υπάρχει ορατός ο κίνδυνος να αγωνιστεί και στον τρίτο (με Λεβαδειακό) και ίσως πιο καθοριστικό χωρίς να έχουν “δικαίωμα” οι μεταγραφές του Άρη.

Οι κίτρινοι πάντως έχουν προσφύγει από χθες με τον νομικό Γιώργο Γιαννόπουλο (σήμερα καταβλήθηκε και το σχετικό παράβολο) – παράλληλα με τις όποιες διαδικασίες και ενέργειες που έκαναν και στο Διοικητικό Πρωτοδικείο- προκειμένου να πετύχουν τα αυτονόητα: την έκδοση των δελτίων.

Πρέπει να σημειωθεί, όπως είχε αποκαλύψει το PRESSARIS, τον Ιανουάριο του 2013 ο Άρης είχε στα χέρια του προσωρινή διαταγή του Διοικητικού Πρωτοδικείου, η οποία ενέκρινε “την ακύρωση άρνησης της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης να εκδώσει φορολογική ενημερότητα”.

Κάτι ανάλογο θέλει να πετύχει και τώρα, η κίτρινη ΠΑΕ καθιστώντας άκυρη την άρνηση της ΦΑΕ και ενισχύοντας την νομική επιχειρηματολογία της για την έκδοση δελτίων, με την εκδίκαση της απόφασης να έχει οριστεί για την Παρασκευή, οπότε και περιμένει ίσως το τελευταίο (;) της χαρτί σε αυτό το θέατρο του παραλόγου που έχει ξεσπάσει εδώ και περίπου δέκα μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περσινή προσφυγή (που είχε γίνει και πάλι από τον Γιαννόπουλο) πέτυχε απόφαση, η οποία αποτελεί λογικά (αν και είμαστε στην Ελλάδα) το μεγάλο όπλο για να δικαιωθεί έστω και στις… καθυστερήσεις ο Άρης.

To Top