Σούλης Παπαδόπουλος: «Αν αξιοποιήσουμε την έδρα μας, θα σωθούμε»

Την πεποίθηση ότι αν ο Άρης αξιοποιήσει την έδρα του στη συνέχεια του πρωταθλήματος, παίρνοντας το… τρίποντα από τους αντιπάλους που φιλοξενεί, θα παραμείνει στην κατηγορία εξέφρασε στον αέρα  ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» δήλωσε πως ο Άρης τώρα αρχίζει να γίνεται ομάδα και οικογένεια. Αναφερόμενος στα δελτία των νέων παικτών δήλωσε πως με αυτό το θέμα ασχολείται η διοίκηση. Ακόμη, τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος με τον κόσμο και με την υποστήριξη που προσφέρει στην ομάδα παρά τις δυσκολίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη δύσκολη θέση του Άρη: «Είναι αλήθεια πως βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά τίποτα δεν έχει χαθεί. Και πέρσι ήμασταν σε αντίστοιχα δύσκολη θέση και στο τέλος τα καταφέραμε. Το ίδιο πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε και φέτος. Ο Άρης είναι μία δυναμική ομάδα και από εδώ και στο εξής πρέπει να διεκδικούμε τα παιχνίδια επί ίσοις όροις. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες. Θα ήθελα βέβαια να έχουμε περισσότερες λύσεις στον πάγκο. Όσον αφορά τα δελτία είναι ένα θέμα με το οποίο ασχολείται η διοίκηση. Ο Άρης τώρα αρχίζει να γίνεται ομάδα. Πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην έδρα μας. Αν ο Άρης καταφέρει να πάρει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τότε θα σωθεί. Αν αξιοποιήσουμε την έδρα μας δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για τον κόσμο:  «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον κόσμο. Είμαι σίγουρος πως μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα, αλλά τι να ζητήσεις από τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και συνεχώς φεύγει στεναχωρημένος; Εμείς πρέπει να του δώσουμε δύναμη».

To Top