Τελικά πλάνα από Μάντζιο, οι τρεις εκκρεμότητες και το δίλημμα για… αντί-Καμαρά

Ο Άκης Μάντζιος καταστρώνει τα τελικά του πλάνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, περιμένοντας επί της ουσίας τρεις εκκρεμότητες, μέχρι να… καθαρογράψει την ενδεκάδα της Κυριακής.

Η πρώτη έχει να κάνει με τον πορτιέρο, αν και όλα δείχνουν ότι ακόμη και να φωνάξει κανονικά παρών ο Κουέστα, ο Ντένις έχει το προβάδισμα, παίζοντας ήδη σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια με ΟΦΗ και Αστέρα.

Στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Σούντγκρεν είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί, οπότε ο Σάκιτς είναι ο παίκτης που θα κλείσει κι αυτήν την… εκκρεμότητα.

Η τρίτη φυσικά έχει να κάνει με τον… αντι-Καμαρά. Ο προπονητής του Άρη καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του στην κορυφή της επίθεσης. Οι επιλογές είναι δύο. Και είναι οι εξής:

Η πρώτη να χρησιμοποιήσει έναν από τους άλλους δύο φορ που έχει στη διάθεσή του, τους Μάνο και Λόπεθ, με τον Έλληνα επιθετικό να έχει το προβάδισμα, καθώς ο Ισπανός τώρα έχει αρχίσει να επανέρχεται.

Η δεύτερη είναι να βάλει στην κορυφή τον Ντάνιελ Μαντσίνι, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του. Η επιστροφή του Εντιαγέ αναμένεται να τον επαναφέρει και στην ενδεκάδα, οπότε αν βάλει τον Αργεντινό στην κορυφή, ουσιαστικά θα επιλέξει ανάμεσα σε Μπερτόγλιο, Γκαρσία και Γκάμα για τις δύο θέσεις στα άκρα, με τους συμπατριώτες του Μαντσίνι να έχουν το προβάδισμα.

Αυτήν την στιγμή η πρώτη επιλογή δείχνει να κερδίζει έδαφος, με τον Μάνο να έχει το σαφές προβάδισμα. Σε αυτό το “σενάριο” στις πτέρυγες αναμένεται να είναι οι Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, με τον Εντιαγέ, πίσω από τον Έλληνα επιθετικό.

To Top