ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικά πλάνα Μπούργος με Ζερβίνιο και “αντίδοτο” στην κλειστή άμυνα

Από σήμερα ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία για τον αγώνα της πρεμιέρας και ο Χερμάν Μπούργος ετοιμάζεται να καταστρώσει τα τελικά του πλάνα.

Σε πρώτη φάση, όλα δείχνουν ότι ο Αργεντίνος συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του για την Κυριακή τον Ιβοριανό επιθετικό και θα κληθεί να λύσει το… σταυρόλεξο των επιλογών, μια και ο Άρης έχει ήδη έξι ξένους, όπως αναφέραμε σε άλλο ρεπορτάζ.

Με βάση την εικόνα που υπάρχει αυτήν την στιγμή είναι αρκετά πιθανό να μείνει εκτός, ο Οντουμπάγιο, με τις αποφάσεις να έχουν τελικό ρυθμιστή τον Μπούργος.

Από κει και πέρα, ο Άρης σαφώς θεωρείται το απόλυτο φαβορί στην αναμέτρηση. Θα παίξει απέναντι σε μία ομάδα που φέτος ανέβηκε από την δεύτερη κατηγορία ενώ υπάρχει και μεγάλη ποιοτική διαφορά στα μπάτζετ των δύο ομάδων.

Στόχος των φιλοξενούμενων είναι σαφώς να μπορέσουν να πάρουν ότι… μπορέσουν με κύριο στόχο αρχικά να μην ηττηθούν. Έτσι, ο Λεβαδειακός αναμένεται να παίξει μαζική άμυνα και να προσπαθήσει να πετύχει κάποιο γκολ στην αντεπίθεση.

Ο Μπούργος και οι συνεργάτες γνωρίζουν ότι θα βρουν απέναντι τους κλειστή άμυνα και για αυτό τον λόγο όλη την εβδομάδα η ομάδα δούλεψε πάνω σε επιθετική τακτική.

To Top