Τελικά το… πρόβλημα του Άρη ήταν ο Λαμπριάκος και ο Στεφανίδης!

Στον Άρη, όπου η λογική του παραλόγου θα εξελιχθεί σε… σημαία, με αυτά που βλέπουμε και ζούμε εδώ και μήνες, βρέθηκε ποιο ήταν το πρόβλημα. Το πρόβλημα του Άρη ήταν οι Λαμπριάκος και Στεφανίδης!

Δυο παράγοντες, οι οποίοι “έφαγαν” τα σωθικά του συλλόγου, όλα αυτά τα χρόνια και από χθες είναι, επιτέλους, στο περιθώριο! Θα μπορούσε να είναι κι έτσι. Αν ήταν έτσι θα είχε, βέβαια, βρεθεί το πρόβλημα, θα είχε λυθεί και η ομάδα θα κοιτούσε πώς να σώσει στο γήπεδο την παρτίδα.

Οι τελευταίες εξελίξεις κατέγραψαν το “ξήλωμα” της διοικούσας σε μια νύχτα, το “πάγωμα” της αλλαγής προπονητή (Πασιαλής και Μπουγιουκλής, ενώ έφευγαν τους είπαν… μείνετε), την αναταραχή και την αναστάτωση της ομάδας παραμονές ενός “αγώνα δίχως αύριο”, τη στιγμή που αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει ουσιαστική διοικητική λύση για την ΠΑΕ, ούτε plan B. Μόνο προχειρότητες.

Kαι επειδή δεν υπάρχει λύση και αδιέξοδο, υπάρχουν τώρα σκέψεις να προχωρήσει η διοικηση Πρωτοδικείου με τον… άφθαρτο Αντώνη Ζαμπέτα μέσα και ίσως τον Αλέκο Κατσιαούνη υπό προϋποθέσεις, εφόσον δεχθεί να επιστρέψει. Αυτό που λέγαμε δηλαδή. Το πρόβλημα ήταν οι Λαμπριάκος και Στεφανίδης, οι οποίοι πήγαν στα σπίτια τους και ησυχάμε!

Και κάτι ακόμη. Όπως έχει ειπωθεί από πολλές φωνές και αποτέλεσε τη μοναδική “κόκκινη γραμμή” των οργανωμένων οπαδών του Άρη “στη νέα διοίκηση δεν θα πρέπει να υπάρχουν παράγοντες της οκταετίας 2004-2012”.

Τελικά ισχύει ή όχι; Τη στιγμή που έχει ξεκινήσει σήμερα ο οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος της ΠΑΕ θα υπάρχουν τελικά παράγοντες που ήταν στην τελευταία οκταετία;

 

To Top