Τελικές δοκιμές στις δύο “ανοιχτές” θέσεις, στημένα και… αποστολή

Με την σημερινή πρωινή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής (15/3) με την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά.

Σε μεγάλο ποσοστό η τεχνική ηγεσία των “κίτρινων” έχει κατασταλάξει στους έντεκα που θα στελεχώσουν την αρχική ενδεκάδα του Άρη. Δοκιμές θα γίνουν και σήμερα από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αν και θα είναι μικρότερης έκτασης από αυτές των προηγούμενων ημερών, καθώς ο 57χρονος τεχνικός έχει ήδη εδώ και μέρες ένα αγωνιστικό πλάνο στο μυαλό του.

Σύμφωνα με αυτό και βάση και των όσων έδειξε η χθεσινή προπόνηση την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Γκόλιας, Σαμαράς, Γεωργιάδης και Λιόλιος, ενώ στην εστία θα κάτσει ξανά ο Φυσέκης. Σανιά και Καλογέρης θεωρούνται σίγουροι στο κέντρο,ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Καπνίδης και Πόι.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να υπάρξει κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης αλλαγή πλεύσης αναφορικά με τους παίκτες που θα κληθούν να αγωνιστούν στα άκρα της επίθεσης, στις δύο θέσεις που μέχρι και σήμερα παραμένουν “ανοιχτές”. Εκεί όπου τέσσερις (Σουνάς, Ν΄Λουντούλου, Νάκας και Παπαδόπουλος) παίκτες του Άρη διεκδικούν δύο θέσεις. Είναι ίσως ο μοναδικός προβληματισμός του Καλαϊτζίδη που εμφανίζεται ελαφρώς αναποφάσιστος, αν και τον πρώτο λόγο τον έχουν Σουνάς και Ν΄Λουντούλου, παρότι και χθες δοκιμάστηκαν διάφοροι συνδυασμοί.

Όπως σε κάθε τελευταία προπόνηση που προηγείται ενός αγώνα του Άρη φέτος έτσι και σήμερα οι “κίτρινοι” θα δώσουν ιδιαίτερο βάτος στις στημένες φάσεις, είτε αμυντικές είτε επιθετικές.

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει για την πόλη της Πέλλας.

To Top