«Τελικές συζητήσεις με Χαριστέα»

Κάποιες λεπτομέρειες έχουν απομείνει για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Άγγελου Χαριστέα στην Σίδνεϊ Ολίμπικ, όπως τόνισε σε εφημερίδα της ομογένειας ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου τόνισε πως υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία με τον 34χρονο επιθετικό, ο οποίος προτίθεται να ασχοληθεί και με το τμήμα ακαδημιών και αυτό είναι κάτι που ευχαριστεί πολύ τους ανθρώπους της ομάδας.

«Έχουμε συμφωνήσει για τους όρους της συνεργασίας μας και είναι χαρούμενος (ο Χαριστέας) που θα έρθει εδώ», τόνισε ο κ. Μπλιόκας και πρόσθεσε: «Είμαστε στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και περιμένουμε να επιστραφεί στα χέρια μας το συμβόλαιο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, προτού προβούμε σε επίσημες ανακοινώσεις».

Στη συνέχεια, το δημοσίευμα κάνει αναφορά στην καριέρα του πρώην διεθνούς φορ με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του Euro 2004 στην Πορτογαλία, ενώ δεν ο συντάκτης δεν ξέχασε πως έχει παίξει στη Γερμανία (για τις Βέρντερ, Σάλκε, Λεβερκούζεν και την Νυρεμβέργη) και την Ολλανδία (για τον Άγιαξ και την Φέγενορντ).

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Σίδνεϊ Ολίμπικ αποκάλυψε πως «στη συμφωνία, υπάρχει κάτι που αφορά και τον εαυτό του, και είναι η ενασχόλησή του με τις ακαδημίες μας και αυτό μας αρέσει πολύ. Έχουμε αρκετές επιτυχίες σε αυτό το κομμάτι και έχουμε παραχωρήσει αρκετούς παίκτες, κυρίως στην Ασία και την Ευρώπη».

πηγή: sportfm.gr

To Top