ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική ευθεία για την σέντρα του πρωταθλήματος, “λοκάρει” σε Λαμία ο Άρης

Μόλις λίγα 24ωρα απέμειναν για την σέντρα του νέου πρωταθλήματος της Super League, με τον Άρη να αντιμετωπίζει την ερχόμενη Παρασκευή (11/9, 18:15) την Λαμία, στην πρεμιέρα.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε, υποχρεώνει τον Άρη να είναι ολοκληρωτικά προσηλωμένος στο πως θα κερδίσει το ματς της 1ης αγωνιστικής προκειμένου να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα και φυσικά να έχει και την ψυχολογία με το μέρος του αναφορικά με τον ευρωπαϊκό ματς που ακολουθεί.

Οι “κιτρινόμαυροι” αφήνουν στο παρελθόν, όσα έγιναν ή δεν έγιναν στα φιλικά προετοιμασίας και “λοκάρουν” στον πρώτο τους επίσημο αντίπαλο, την Λαμία, που θεωρείται βέβαιο πως θα έρθει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να κλειστεί στην άμυνά της και να παλέψει έστω για τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, πλην του Κριστιάν Γκάνεα, για τον οποίο θα μάθει σήμερα αν θα τον υπολογίζει κανονικά.

Ούτως ή άλλως, ο Γερμανός προπονητής έδωσε ρεπό αποφόρτισης στην ομάδα του για σήμερα, προκειμένου από αύριο να ανέβουν στο φουλ οι ρυθμοί για την πρεμιέρα της Παρασκευής.

To Top