Τελική μάχη στα… ίσια!

Και τι δεν έγινε αυτή την εβδομάδα… Ανατροπές σε διοικητικό επίπεδο και σε διπλό ταμπλό. Σε ΠΑΕ και ΚΜΑ άλλαξε μέσα σε λίγες μέρες θεαματικά το τοπίο, αναζητώντας διέξοδο για την επιβίωση. Όλα αυτά θα αποκτήσουν αξία με μια νίκη σήμερα (7.30μ.μ.) του Άρη μέσα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Είναι η τελική μάχη για την επιβίωση. Στα ίσια! Με πάθος, ψυχή, αποφασιστικότητα. Με… φουλ θετική ενέργεια και θέληση από τους ποδοσφαιριστές του Άρη να πετύχουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουν να βρίσκονται στην Εντατική, αλλά με… ζωτικές πλέον ενδείξεις!

Πλάνα ενδεκάδας

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τις τελευταίες μέρες κλήθηκε καλείται να βρει τους αντικαταστάτες των Κοέλιο, Παπαστεριανού και Ζαραδούκα. Με όσα φάνηκαν στις τελευταίες προπονήσεις, η συμμετοχή του Οικονομόπουλου πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ για την άλλη θέση θα προτιμηθεί ένας εκ των Νταμαρλή, Ηρακλή. Πάντα, υπάρχει και το ενδεχόμενο της συμμετοχής του Τριανταφυλλάκου.

Η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται εκτός απροόπτου από τους Παπαζαχαρία, Πουλίδο στο κέντρο, τον Καζναφέρη δεξιά, ενώ στο αριστερό άκρο υπάρχουν δυο επιλογές. Στη συγκεκριμένη θέση ο προπονητής του Άρη σκέφτεται να χρησιμοποιήσει έναν από τους Μαργαρίτη, Τσουκάνη.

Μπροστά από τους αμυντικούς μέσους θα βρίσκεται ο Τάτος με την επιθετική τριάδα να καλύπτουν ο Γιαννιώτας με τον Σουνά στα δυο άκρα και ο Αγκάνθο την κορυφή.

Αποστολή-απόντες

Η αποστολή του Άρη: Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κώστας Κοτσαρίδης, Νίκος Ψυχογιός, Μιχάλης Γιαννίτσης, Άντι Ρένια, καθώς και οι τιμωρημένοι Νούνο Κοέλιο, Γιάννης Ζαραδούκας, Μανώλης Παπαστεριανός.

 

Ατρόμητος

Ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τον Άρη. Είναι οι: Ράντμαν, Μανόλο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Φάμπιο, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Δημούτσος, Καραγκούνης, Ιγκλέσιας, Σουμπίνιο, Μπρίτο, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Μάντζιος, Κούτσι, Νάστος, Ουντόζι, Καλλέργης.

Στυλιάρας

Ο Δημήτρης Στυλιάρας από την Αιτωλοακαρνανία ορίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα του Άρη στο Περιστέρι. Ο Στυλιάρας είχε σφυρίξει φέτος τον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός (1-0) και Άρης-Ξάνθη (0-0). Συνεργάτες του θα είναι αύριο οι Ηλίας Αλεξέας από τη Μεσσηνία, Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλείας) και τέταρτος διαιτητής Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας).

To Top