ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελική πρόβα και αποστολή για την Τούμπα από τον Μάντζιο

Ο Άρης μπαίνει πλέον στο τελευταίο 24ωρο πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με ένα και μοναδικό στόχο την νίκη μέσα στην Τούμπα. Ο Άκης Μάντζιος ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν και καταγράφει τα συγκεκριμένα προβλήματα.

Σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση πριν την Τούμπα. Το ραντεβού είναι στο Νέο Ρύσιο, εκεί όπου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας θα ανακοινώσει την αποστολή του αυριανού ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας.

Πέρα από το θέμα της συμμετοχής του Ματέο Γκαρσία, ο προπονητής του Άρη δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι και ο Λούμορ, που είχε βρει θετικός στο τεστ Covid πριν μερικές μέρες, είναι πλέον είναι υγιής και κρίθηκε έτοιμος για την επιστροφή του.

Χθες προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

To Top