ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι Βρετανοί αποκαλύπτουν: “Η Στόουκ… βλέπει τον Μπρόρσον, στόχο του Άρη του Εντιαγέ”!

Η Στόουκ Σίτι αναζητεί κεντρικούς αμυντικούς και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αποκαλύπτουν ότι ανάμεσα στους στόχους της είναι ο Φρανζ Μπρόρσον, ο Σουηδός που βρέθηκε πολύ κοντά στον Άρη πριν μερικούς μήνες.

Όπως αναφέρουν στην Αγγλία: “Ο Μπρόρσον ηλικίας 25 ετών, έχει παίξει στο Champions League για τη Μάλμε αυτή τη σεζόν,  ενώ στην Σουηδία απομένουν μόνο δύο παιχνίδια – η Μάλμε είναι ένα βαθμό μακριά στην κορυφή – και θα λήξει το συμβόλαιό του μετά από έναν εκτός έδρας αγώνα με τη Γιουβέντους στις 8 Δεκεμβρίου.

Ξεχώρισε στην ισοπαλία με τη Ζενίτ αυτή την εβδομάδα -παίζοντας στη μέση σε ένα σύστημα 3-5-2.. Ο Μπρόρσον έχει τη φήμη ότι είναι αξιοπρεπής στις αμυντικές μονομαχίες και ότι είναι αξιοπρεπής και με την μπάλα στα πόδια. Το όνομα του συνδέθηκε μεταγραφικά με την ΑΕΚ Αθηνών, τον Άρη του Μπαντού Εντιαγέ το καλοκαίρι, καθώς και τον σαουδαραβικό σύλλογο Al Batin”.

Να σημειώσουμε ότι ο Εντιαγέ ανήκε στη Στόουκ από τον Ιανουάριο του 2018, όταν τον απέκτησε για 16.000.000 ευρώ από τη Γαλατάσαραϊ, η οποία με τη σειρά της τον είχε αποκτήσει για 7.500.000 από την Οσμάνλισπορ ένα εξάμηνο νωρίτερα. Στη Στόουκ έμεινε για μισή σεζόν και στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός κατά σειρά σε Γαλατάσαραϊ, Τράμπζονσπορ, Φατίχ Καραγκιουμρούκ και Αλ Αΐν, μέχρι να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα!

To Top