Τεννές: «Καλύτερα να παίζει κάθε Κυριακή με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ» (video)

Ο Μπάμπης Τεννές δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα. Ο Παναιτωλικός πέρασε από το “Κλεάνθης Βικελίδης” χωρίς να χάσει, πήρε έναν βαθμό και συνεχίζει την πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα, αν και νεοφώτιστος.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου τόνισε πως “δεν έχει και πολλά να πεις γι’ αυτό το παιχνίδι, δεν έγιναν πολλές φάσεις. Ο Άρης είχε καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς προσπαθήσαμε να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει καταστάσεις, όχι όμως με ανορθόδοξο τρόπο, αλλά κυκλοφορώντας τη μπάλα. Είχαμε καλή κατοχή σε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και με αυτό τον τρόπο δυσκολέψαμε τον Άρη. Μας πίεσε ο Άρης, αλλά έχουμε παίκτες που κρατούν τη μπάλα και ξέρουν να το κάνουν καλά αυτό. Είναι ένας χρυσός βαθμός αυτός σε μια δύσκολη έδρα και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά”.

Ρωτήθηκε αν περίμενε τον Άρη τόσο μέτριο και απάντησε πως “έχω περάσει από αυτή την ομάδα και θέλω να κάνω μια διαπίστωση, όχι μόνο στον καιρό που ήμουν εγώ, αλλά γενικά. Είναι καλύτερα για τον Άρη να παίζει κάθε Κυριακή με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Μακάρι να έπαιζε κάθε Κυριακή με τέτοιες ομάδες…”.

Δείτε εδώ το βίντεο της NOVA με ολόκληρη την συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top