Τεν Χαγκ: «Θέλουμε να φτιάξουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέκτεινε τα συμβόλαια αρκετών παικτών της, μεταξύ των οποίων ήταν κι ο Μάρκους Ράσφορντ. 

Ο 25χρονος Άγγλος, που πέρυσι είχε δείξει πολύ κακό πρόσωπο, φέτος έχει σκοράρει 17 γκολ και έχει μοιράσει 6 ασίστ σε 28 παιχνίδια, όντας αναγεννημένος χάρη σε μεγάλο βαθμό στον Έρικ Τεν Χαγκ. 

Ο Ολλανδός προπονητής στάθηκε στις εξαιρετικές εμφανίσεις του Ράσφορντ, τονίζοντας πως θέλει να οικοδομήσει γύρω από τον Άγγλο την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τεν Χαγκ για τον Ράσφορντ: 

«Θα έλεγα ότι αυτό είναι το καλύτερο μέρος (για αυτόν), επειδή θέλουμε να φτιάξουμε την καλύτερη ομάδα. Πρώτα στην Αγγλία, μετά στην Ευρώπη και μετά στον κόσμο 

Βελτιώνεται, γιατί δίνει 100% της ενέργειάς του. Νομίζω ότι και σε αυτή την ομάδα μπορεί να δείξει τα προσόντα του. Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη έτσι ώστε οι ικανότητές του να φαίνονται και νομίζω ότι το ξέρει. 

Πιστεύω ότι καταλαβαίνει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο σύλλογός του, αλλά επίσης, εδώ παίζει το καλύτερό του ποδόσφαιρο. Αυτή η ομάδα μπορεί να τον βοηθήσει να είναι στη σωστή θέση και να σκοράρει, στο οποίο είναι καλός. 

Σίγουρα όμως είναι σημαντικός για εμάς και αν θέλουμε να πετύχουμε, που θέλουμε, τον χρειαζόμαστε»

To Top