Τερέλ Κασλ: Ένας φίλος από τα παλιά στον Άρη!

Μπορεί να βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά και να έχει περάσει αισίως μια πενταετία από την τελευταία φορά που φόρεσε την κίτρινη φανέλα όμως ο Τερέλ Κασλ έχει δείξει πολλές φορές και με πολλούς τρόπους την αγάπη του για τον Άρη.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο 40χρονος γκαρντ λοιπόν ο οποίος πέρασε τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια στην Θεσσαλονίκη, αγάπησε την ομάδα και αγαπήθηκε,  σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται, επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη για να συναντήσει φιλικά του πρόσωπα από το πρόσφατο παρελθόν.

Όπως και χθες. Ο Κασλ βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας και μίλησε με τα μέλη του τεχνικού τιμ που ήταν τότε στην ομάδα αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται στα γραφεία της ΚΑΕ. Σα να μην πέρασε μέρα από πάνω του ο 40χρονος πλέον Κασλ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και θυμήθηκε τις ωραίες στιγμές που έζησε στο Παλέ. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέφτηκε την φετινή σεζόν το ιστορικό γήπεδο. Η προηγούμενη ήταν στα μέσα του Γενάρη μετά το ματς του Άρη με την Κίμκι.

Παρά τα 40 του χρόνια ο Τερέλ Κασλ δεν τα παρατάει και συνεχίζει να αγωνίζονται. Εδώ και ένα χρόνο παίζει στην Σουηδία και στην ομάδα που έχουν ιδρύσει έλληνες της Στοκχόλμης και της έχουν δώσει το όνομα ΑΕΚ.

To Top