Ο Σάντος βλέπει Χιώτη, νέες απορίες για Βελλίδη…

Ο Φερνάντο Σάντος βρίσκεται σε αναζήτηση ενός τερματοφύλακα, προκειμένου να συγκροτήσει την τριάδα για το EURO του καλοκαιριού. Για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα, θα δει δια ζώσης τον Διονύση Χιώτη… Οι απορίες την ίδια ώρα επιστρέφουν.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, εκτός από την παρακολούθηση παιχνιδιών για το πρωτάθλημα της Σούπερ λίγκας θέλει να μορφώσει γνώμη και για παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Το ταξίδι του στη Μαδρίτη, με προορισμό το «Μπερναμπέου», όπου το βράδυ της Τετάρτης θα παρακολουθήσει τον επαναληπτικό της Ρεάλ με τον ΑΠΟΕΛ για τους «8» του Τσάμπιονς λιγκ συνδυάζεται με τα παραπάνω…

Τα μάτια του Πορτογάλου, μάλιστα, θα είναι στραμμένα στον Διονύση Χιώτη, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό τόσο στο κυπριακό πρωτάθλημα, όσο (και κυρίως) στην Ευρώπη.

Γι αυτό και θέλει να τον παρακολουθήσει από κοντά και, μάλιστα, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και στο οποίο η άμυνα των πρωταθλητών Κύπρου αναμένεται να δεχθεί πολύ μεγάλη πίεση από την Ρεάλ.

Πέρα από την όποια απόδοση του Χιώτη, δημιουργούνται απορίες για μια ακόμη φορά για τη στάση του Σάντος, απέναντι στον Μάρκο Βελλίδη, την ώρα που ο πορτιέρο του Άρη είναι από αυτούς που έχουν ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα. Η πιο βασική απορία; Θα λειτουργήσει αξιοκρατικά ο Πορτογάλος ή θα μαζέψει όλους τους πρώην και νυν τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού συν τον Χιώτη;

To Top