ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τερζής: “Οι παίκτες βρίσκονται σε καλό timing και το καταλαβαίνουν”

Ο Τόλης Τερζής, ο συνεργάτης του Σάββα Παντελίδη μίλησεγια το παιχνίδι του Αρη στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Εκτός από αυτό, αναφέρθηκε και στην προετοιμασία για αυτό το ματς, στην απουσία του Μπάσα αλλά και στον στόχο του Αρη που είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα των καναλιών Novasports:

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε για το παιχνίδι στην Τούμπα: “Είναι ένας αγώνας που τον περιμένει όλη η Θεσσαλονίκη και όλη η Βόρειος Ελλάδα, θα έλεγα. Σαφώς είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με ιδιαιτερότητες. Γνωρίζουμε πολύ καλά τον αντίπαλό μας. Εμείς από την πλευρά μας, όλη την εβδομάδα, έχουμε προετοιμάσει πάρα πολύ καλά την ομάδα. Εχουμε στόχο στα επόμενα παιχνίδια που απομένουν, μαζί με το αυριανό, να συμπληρώσουμε τους απαραίτητους βαθμούς που θέλουμε για να συμπληρώσουμε τον μεγάλο στόχο που είναι η έξοδός μας στην Ευρώπη”.

Πρόσθεσε: “Γνωρίζουμε τη δυναμική που έχει ο αντίπαλός μας στην έδρα του και με τη βοήθεια του κόσμου. Αυτή τη στιγμή ξέρουμε ότι είναι σε πολύ καλό timing. Εχει συνεχόμενες νίκες και πολύ καλές εμφανίσεις. Και εμείς όμως από την πλευρά μας, το τελευταίο διάστημα έχουμε και καλά αποτελέσματα και πολύ καλές εμφανίσεις και θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο”.

Αναφέρθηκε στο τελευταίο διάστημα των αγώνων και στα πράγματα που έχει περάσει ο Σάββας Παντελίδης στην ομάδα λέγοντας ότι: “Σε κάθε αλλαγή προπονητή, σίγουρα ο καινούριος προπονητής χρειάζεται λίγο χρόνο για να περάσει αυτά που θέλει στην ομάδα. Εμείς, το τελευταίο διάστημα, βρισκόμαστε πάρα πολύ καλά. Σε αυτό βοήθησαν και τα παιδιά που ήρθανε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά και οι ποδοσφαιριστές που είχαμε, έχει ανεβεί η απόδοσή τους, έχει ανεβεί η ποιότητα της προπόνησης και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παίρνουμε και πάρα πολύ καλά αποτελέσματα και με πολύ καλό ποδόσφαιρο”.

Σε ερώτηση για την απουσία του τιμωρημένου, Μιτζέν Μπάσα, είπε: “Ο Μπάσα είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα μας αλλά ο Αρης έχει το ρόστερ, έχει το υλικό. Να μη σταθούμε στην απουσία ενός ποδοσφαιριστή, υπάρχουν άλλα παιδιά από πίσω που μπορούν να αναπληρώσουν”.

Για το τι εισπράττει το τεχνικό τημ από τους παίκτες για αυτό το παιχνίδι είπε: “Οχι μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και για τα προηγούμενα και για τα επόμενα παιχνίδια, η διάθεση που δείχνουν είναι πάρα πολύ καλή. Βρίσκονται σε πολύ καλό timing, το καταλαβαίνουν και οι ίδιοι, έχουμε και τον κόσμο μαζί μας που μας βοηθάει πάρα πολύ για αυτό και έχει αλλάξει η εικόνα της ομάδας μας”.

To Top