«Τεσσάρα» της Κ-20 στην Κέρκυρα!

Επιβλητική ήταν η εμφάνιση της Κ-20 στην Κέρκυρα, όπου θριάμβευσε με 2-4 ανεβάζοντας ρυθμούς στο β’ ημίχρονο, στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της στο φετινό πρωτάθλημα.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Οι «κίτρινοι» βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 στην ανάπαυλα, στο εξ αναβολής παιχνίδι τους για την 15η αγωνιστική, αλλά έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο στην επανάληψη και πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους επί των Φαιάκων μέσα σε μια εβδομάδα, αφού την προηγούμενη Κυριακή (22/04) είχαν κερδίσει στην Σουρωτή με 2-1.

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά, αλλά δέχθηκε ένα γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, στο 30′, όταν ο Σγουρός άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους σε μια από τις λιγοστές αξιόλογες φάσεις τους.

Οι παίκτες του Νίκου Πασσιαλή είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν πριν από την ανάπαυλα, αφού κέρδισαν πέναλτι στο 42′ σε ανατροπή του Μαρμαρά, ωστόσο ο Ευθυμίου απέκρουσε την εκτέλεση του Κουρέλλα.

Η είσοδος των ΠαλιάτσΙου και Σουνά στο δεύτερο μέρος, έδωσε περισσότερη ώθηση στον Άρη, που έφτασε στην ισοφάριση με δυνατό σουτ του Ρένια έξω από την περιοχή στο 53′.

Η πλάστιγγα έγειρε για τα καλά υπέρ των «κίτρινων» λίγο αργότερα. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Κέρκυρας στο 65′, ο Παλιάτσιος έγραψε το 1-2 με πλασέ, ενώ στο 70′ ο Καραγιάννης πλάσαρε σε κενή εστία και τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Για τους γηπεδούχους, ο Σάνι μείωσε προσωρινά στο 88′ σε 2-3, αλλά η χαρά τους κράτησε ελάχιστα, αφού στο 89′, μετά από σέντρα του Κουρέλλα, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών των γηπεδούχων και κατέληξε στα δίχτυα του Ευθυμίου, διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Χονδρογιάννης): Ευθυμίου, Κωστελέτος, Αϊμένης, Κουρής, Κουδιάς, Γραμμένος, Γαρδικιώτης, Κρητικός, Γεωργακόπουλος, Σγουρός, Μπαλιανίκας.
ΑΡΗΣ (Πασσιαλής): Καράδαης, Πολιανίδης, Μπαγκής, Τουλκερίδης (46′ Σουνάς), Περήφανος, Αντωνιάδης, Ρένια (82′ Λένος), Νταμαρλής, Μαρμαράς (46′ Παλιάτσιος), Κουρέλλας, Καραγιάννης.

To Top