ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεστάρει… Αστάνα στο τρίτο του φιλικό σήμερα ο Άρης κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας (20.00, PRESSARIS LIVE)

Δύο εβδομάδες και μία μέρα απομένουν για το πρώτο επίσημο ματς του Άρη για τη φετινή σεζόν κόντρα στην Αστάνα στο Καζακστάν (22/07).

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι «κιτρινόμαυροι» μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους και στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας στην 9ήμερη παραμονή της ομάδας στην Αυστρία, αντιμετωπίζουν στις 20.00 (ώρα Ελλάδας) τη Λοκομοτίβ Μόσχας στο Thermenstadion Bad Waltersdorf, σε ένα φιλικό παιχνίδι που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports.

Σε σύγκριση με τα προηγούμενα δύο φιλικά απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα και Χάιντουκ Σπλιτ, ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει σε περισσότερους παίκτες. Ντένις Σέζαρ και Τζέιμς Τζέγκο θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, οι Λούκας Σάσα και Ιζέτ Χαΐροβιτς αναμένεται να πάρουν περισσότερα λεπτά στα πόδια τους, ενώ διαθέσιμος θα είναι ξανά και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Δεν αποκλείεται ο τεχνικός του Άρη να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα, ιδίως στα στόπερ, όπου υπάρχει έλλειψη παικτών. Εξάλλου ο Γιώργος Δεληζήσης έβγαλε δύο 90λεπτα στα δύο πρώτα φιλικά και θα χρειαστεί ανάσες. Για αυτό ο Μάντζιος να έχει έτοιμες κάποιες εναλλακτικές, καθώς και ο ίδιος βλέπει να καθυστερεί το θέμα απόκτησης ενός τουλάχιστον κεντρικού αμυντικού.

Το σημερινό θα είναι το τελευταίο φιλικό για τον Άρη στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία, με την κιτρινόμαυρη αποστολή να επιστρέφει αύριο στη Θεσσαλονίκη, ενώ δεν αποκλείεται να αναζητηθεί ακόμα ένας αντίπαλος για φιλικό παιχνίδι στην Ελλάδα.

To Top